Hvorfor forhandle AMEA Design?

AMEA design giver dig muligheden for at tilbyde smukke kvalitetsprodukter med fokus på miljøvenlig produktion. Alle mine produkter er dansk designede og de fleste produceret lokalt.


Mine plakater er en billig måde for dig at få varer på hylderne, og jeg har ingen minimumsordre - alle skal kunne være med! Hvis du vil blive klogere på hvad vi kan tilbyde hinanden er du meget velkommen til at kontakte mig, eller udfylde kontaktformularen - så tager jeg fat i dig.

Amanda Ericon
Tlf +45 2128667
amanda@AMEAdesign.dk

Bliv kontaktet

Hurtig integration med Shopify

Har du webshop, og er den bygget i shopify, så tilbyder jeg en plug and play CSV sfil med alle mine produkter, eller dem du vælger ud. På denne måde er produkterne oprettet på få minutter, og du ikke spilder tiden på med at oprette produkter, men kan hurtigt komme i gang med at vækste din shop og spræde glæde.
Jeg tilbyder også gerne at hjælpe med at installere filen på din shop.

Kontakt mig

Mød UpLiving, en af mine forhandlere

UpLiving.dk som er en livsstils- og interiørbutik har hele mit varekatalog i shoppen, og fik en CSV fil til hurtig installation.

"Det er et super godt og supplement til de produkter jeg i øvrigt har. Og det var for mig enormt praktisk at jeg lynhurtigt med hjælp af en installationsfil fik produkterne ind på shoppen. Desuden har plakaterne været en billig måde at fylde noget indhold ind på shoppen i forhold til så mange andre varekategorier"
- Erik Højgård, Ejer hos UpLiving.dk

Besøg UpLiving.dk