Håndtegnet symboler med omtanke

Jeg har tegnet alle symbolerne i hånden og efterfølgende trygt plakaterne på FCS certificeret papir på svanemærket, lokalt og CO2 neutraliseret trykkeri – omtanke for miljøet.

Alle produkter er lavet med indlevelse, med symbolik og positive affirmationer – omtanke for dig selv og dem du har kær.

Jeg udtænker, tegner og designer hvert symbol så det kan inspirere og skabe rum for egen fortolkning. Benyt styrken i symbolikken eller blot beundre dine nye plakater, krus eller smykker

Passion for kunst, design og mening

Kunst og design har siden jeg kan huske været betydningsfuldt for mig. Passionen har udtrykt sig i mange former. Jeg har nysgerrigt undersøgt filosofisk, videnskabeligt, og neurovidenskabeligt om kunstens påvirkning og om symbolik. Passionen har også udfoldet sig fysisk i form af kunst og design. Ligeledes har det udviklet sig til en Bachelor i Design og Business, med speciale i Entreprenørskab &
Innovation og en igangværende kandidat i Designledelse.

Kunst og design er min måde at gøre en forskel.

Positiv påvirkning med kunsten og symboler

Med min dybdegående viden om kunstens påvirkning på mennesker samt min kreativitet, har jeg kombineret det, der er bevist til at kunne påvirke mental sundhed: omgivelsernes indtryk og individuel selvopfattelse. Med positive affirmationer kan vi styrke vores selvværd.

Jeg har selv haft udfordringer med selvværd. Jeg er blevet bedre til at se mit værd, anerkende og værdsætte mig selv. Nu bruger jeg kunst til at inspirer andre til det samme - samtidig med at jeg selv fortsætter min egen rejse.

Mine plakatserier har fokus på anerkendelse og værdsættelse. Særligt Egenskabsserien har fokus på selvopfattelse. Relationer & særlige øjeblikke serien fokusere særligt på taknemlighed og kærlighed

Sagt med egne plakater - dette er mig:

Vær plakatserie gør en forskel på sin egen måde

Læs mere om hver plakatserie herunder:

 • Anerkend dine og andres personlige egenskaber

  Dette kan øge selvværd og forbinde dig mere til din egen selvkærlighed.

  Som en personlig gave styrker det jeres relation i en forståelse af hinanden.

  Personlige Egenskaber 
 • Visualiser interesser og hobbyer

  Udtryk hvem du er gennem visuelle indtryk.

  Dine interresser og hobbyer er også en stor del af hvem du er. Anerkend den side af dig selv og vær stolt af hvem du er

  Interesser & Hobbyer 
 • Værdsæt relationer og særlige øjeblikke

  Ved at værdsætte øger du også taknemligheden og kærligheden for det du har. Taknemlighed og kærlighed er de stærkeste følelser til at opleve glæde og lykke.

  Relationer & særlige øjeblikke 
1 af 3