• Logo design

 • Illustrationer og procesværktøj

 • Customize

 • Special design

Igennem hele processen, fra idégenerering til færdig produkt, har hun været lyttende, støttende og skabende. Hun er god til at inddrage kunden i processen, og hun sikrer sig samskabelse på et højt niveau, så produktet bliver optimalt og oprigtigt. 

- Ida 

 • Logoet repræsenterer DJ branchen (play & pause) og
  repræsentere deleelementer (spare parts). Vigtigst af alt skulle logoet være
  simpelt og let genkendeligt.

  DJ Spare Parts 
 • Logoet til Ex3 skulle udtrykke deres vision om at
  explore empowerment, extend environment & exceed entrepreneurship. Ikonet
  symboliserer mennesker, som står sammen, jordkloden og de 17 verdensmål

  Hygge.dk 
1 af 3
 • I udviklingen af hygges logo var det vigtigt at udtrykke,
  hvad Hygge.dk står for. Det skulle signalere den hyggelig livsstil og samtidig
  have det nordiske elegante look. 

  Hygge.dk 
 • Logo'et til Fodmagasinet inkluderer flere symboler i en
  enkel streg; foden, hjertet og uendelighedstegnet.

Jeg har fået lavet mit logo af Amanda fra Amea Design. Amanda opfangede lynhurtigt hvad jeg havde behov for, og hun ramte plet i første hug! Fra min idé, til jeg fik tilsendt færdigt logo gik der under 2 døgn. Jeg er MEGET tilfreds med samarbejdet med Amanda, og giver hermed mine bedste anbefalinger! 

- Pernille 

Illustrationer, procesværktøjer og modeller

Illustrationer skaber en unik identitet, som udtrykker vigtige elementer på æstetisk vis. Med illustrationer kan alt materiale; webshop, brochure etc. differentiere jer fra konkurrenter. Virksomhedens eget unikke udtryk, der skaber genkendelighed. 

1 af 4

Modeller og procesværktøjer kan bruges internt i virksomheden til at definere og identificere virksomhedens kultur, principper, fundament, forretningside, koncepter eller andet. Modeller kan også bruges som eksternt værkstøj til at beskrive essentielle elementer for interessenter eller som led/fundament for processer, kurser eller lignende. Modeller skaber et fælles udgangspunkt, der visuelt udtrykker det mest centrale på organiseret og struktureret vis. 

"Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Amanda i flere processer, hvor vi skulle have forvandlet detaljerede fysiske tegninger til procesmodeller. Amanda er kreativ, fleksibel, lyttende, og bringer helt naturligt tanker og ideer i spil. Hun arbejder målrettet og detaljeorienteret samtidigt med, at det er hyggeligt og altid med smil på læben."

- Rikke

Customise

Customise er dit unikke design til webshoppen eller butikken, der differentierer dig med eget produkt og budskab. 

Customise er også for dig som er coach, mentor, terapeut eller lignende, som ønsker noget unikt til dine kunder som minde om den proces og værdi, I skaber. 

Firmaet Vild Med Volley ønskede at have sine egene unikke produkter på sin webshop og derved opstod et samarbejde om at designe disse plakater, som hver illustrer volleyball positioner. På denne måde kunne han tilbyde sine kunder noget helt unikt og skabe anderledes content. 

Dorthe Juul tilbyder et Mentorforløb kaldet “Stå stærk i dig selv - hele tiden”. Som afslutning på forløbet giver hun deltagerne en gave, der symboliserer forløbet. Det er essentielt, at designet udtrykker de værdier forløbet indebære: hjertet på rette sted, god grounding og forbundethed til universet. Derved opstod dette symbol fuld af betydning.
Udover at benytte plakaten til mentorforløbet kan hun også benytte det på sin webshop. 

At arbejde sammen med Amanda fordrer tilstedeværelse og dybdeperspektiv, da hun i sit arbejde er meget helhedsorienteret og autentisk. Hun kan oversætte og omsætte tanker, ord og følelser til æstetisk symbolik.

- Conny

Special Design

Special design kan være mange ting - til dig personligt eller din virksomed.

Denne smukke engel er designet i samarbejdet med kundens beskrivelser. En tegning som nu udsmykker hans underarm.

Jeg har lavet flere forskellige special designs til forskellige formål. Har du en ide du gerne vil have ført ud i livet?

Kontakt mig for uforpligtet samtale om dit design