Handelsbetingelser

  1. Generelle oplysninger

Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside,

AMEAdesign.dk, drevet af:
AEArt V/ Amanda Ericon Andersen
CVR-nr. 41135506
Alhøjvej 2.
8660 Skanderborg
Mailadresse: amanda@AMEA design.dk
Telefonnummer: +45 21286672
(herunder kaldet jeg eller AMEA design)

 

  1. Betaling

AMEA design modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard. Ved brug af betalingskort vil betalingen først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
AMEA designbruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.
AMEA designtager ikke kortgebyrer.

  1. Fragt

AMEA design leverer kun til adresser indenfor Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne.
Leveringstiden for varer variere typisk mellem 1-5 hverdage. I særlige perioder, såsom højtider og ferier kan leveringstiden dog godt være op til 10 hverdage.
Skulle din ordre mod forventning være forsinket vil AMEA designholde dig informeret.

Leveringspriser:
DAO Pakkeshop 38 kr.
DAO Home 45 kr.
GLS Pakkeshop 45 kr.
GLS Erhverv 58 kr.

AMEA design tilbyder gratis levering på ordrer over 500 kr.

Bemærk venligst, når ordrebekræftelsen er sendt kan der gå 1-3 hverdage før ordren behandles. Når din ordre er afsendt vil du modtage et forsendelsesnummer, så du kan følge din pakke.
Hvis du har nogle andre spørgsmål til levering af din ordre er du velkommen til at kontakte AMEA design på amanda@AMEAdesign.dk

 

  1. Fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give mig besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til amanda@ericon.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give mig besked.

4.1 Fortrydelse af en del af købet. Hvis du har købt flere varer hos mig, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

4.2 Returnering. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til mig.

AMEA design betaler omkostningerne ved retur inden for 30 dage efter du har modtaget din vare. Herefter skal du selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 49 dkk.

AMEA design modtager kun returvare leveret direkte til vores adresse beskrevet i afsnit 1.

 

4.3 Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

AMEA design anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

4.4 Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
AMEA design refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor AMEA design har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
AMEA design tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
AMEA design kan tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen.

Returvare sendes til:
AMEA design
ATT: Amanda Ericon Andersen
Alhøjvej 2
8660 Skanderborg

AMEA design modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

  1. Reklamationsret

Når du handler hos AMEA design som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer AMEA design dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så jeg kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returvare sendes til:
AMEA design
ATT: Amanda Ericon Andersen
Alhøjvej 2
8660 Skanderborg

AMEA design modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 

  1. Persondatapolitik

Når du handler hos AMEA design.dk, har vi brug for følgende oplysninger, for at kunne fuldføre din ordre: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Personoplysningerne registreres hos AMEA design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

AMEA design samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data, herunder vores e-commerce platform Shopify og forsendelses platform Shipmondo mv. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på AMEA designvegne og må ikke bruge dem til egne formål. AMEA design samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på AMEA design.dk er AMEA design

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har AMEA design pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som AMEA design skulle bruge dem til. Du kan også kontakte mig, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til mig på: amanda@AMEAdesign.dk

 

  1. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte amanda@AMEAdesign.dk. Hvis det ikke lykkes mig at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07.09.2022Standart fortrydelsesformular DOWNLOAD HER